Urządzenia i Akcesoria
Meksykańska pasta z fasoli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
8 porcji
Składniki
-
200 g cebuli pokrojonej na kawałki
-
1 ząbek czosnku
-
25 g smalcu
-
1 kostka bulionu warzywnego, pokruszona1 łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
-
150 g wody ciepłej, przegotowanej
-
600 g czarnej fasoli, z puszki odsączonej z zalewy
-
1 łyżeczka soli
-
ser cheddar do podania (50 g)
-
nachos do podania (500 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7.2 g
Kalorie
1695 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
24.05 g
Błonnik
4.53 g
Węglowodany
40.03 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
VIVA MEXICO!
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasztet warzywny z soczewicą
2 Std. 30 Min
Hummus z zielonego groszku
40 Min
Pasta z cukinii i ciecierzycy z dodatkiem curry
45 Min
Pasta z pieczonego bakłażana
1 Std. 50 Min
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5 Min
Hummus z buraka
1 Std.
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55 Min
Hummus z groszkiem
10 Min
Hummus z suszonymi pomidorami
10 Min
Hummus z domowym tahini
25 Min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15 Min
Hummus z warzywami - wersja podstawowa
10 Min